Het is simpel. Je wil een eenvoudige, overzichtelijke en mobielvriendelijke website aan een betaalbare prijs. Bijna iedereen kan tegenwoordig snel een website maken dankzij verschillende gebruiksvriendelijke online platformen maar daar heb je niet altijd de tijd, het geduld of de creativiteit voor.

 

Een landingspagina om de inschrijvingen te registreren van je huwelijk of komende event (RSVP), een beschermde pagina met exclusieve toegang voor pers bij de lancering van een nieuw product of gewoonweg een nieuwe website voor je bedrijf of organisatie? Wij maken voor jou een website zonder ingewikkelde codes en programmeertaal, just drag and drop! We werken daarbij met Wix en zijn ook erkend als Wix Experts in de Wix Arena! Benieuwd naar enkele voorbeelden? Onderaan vind je een aantal referenties!

How much is the fish? Er zijn twee formules. Je kan kiezen tussen een landingspagina of een volledige website met meerdere pagina's. Bij Anshowbis heb je al een website vanaf 350 euro! Helaas kost het ook geld om een website online en up-to-date te houden, maar gelukkig kan je kiezen uit onze voordelige abonnementen. Hoe gaan we juist te werk?

IDEE

In een eerste gesprek luisteren we naar al je ideeën. Ben je niet zo creatief of weet je niet welke richting je uit wil? Geen paniek, we gaan voor jou aan de slag of helpen je graag op weg aan de hand van enkele referenties en voorbeelden.

ONTWERP

Je kan kiezen uit verschillende templates of we beginnen met een wit blad voor het bepalen van de vorm en stijl. We houden rekening met je opmerking uit ons eerste gesprek om je website zo persoonlijk en professioneel mogelijk te maken!

DESIGN

Ben je tevreden over het ontwerp, dan lever je ons alle teksten en afbeeldingen aan zodat wij aan de slag kunnen met het webdesign! 

FEEDBACK

Als het webdesign klaar is, krijg je de website te zien. Aan de hand van je feedback doen we de nodige aanpassingen.

OPVOLGING

Je kan later zelf altijd items toevoegen of aanpassen. Geen codes of ingewikkelde programmeertaal, gewoon klikken en slepen. We helpen je daarbij graag op weg. Lukt er iets niet of heb je toch nog een vraag, dan staan we klaar om je te helpen!

ZOEKOPTIMALISATIE

Je website is klaar maar je wil natuurlijk opvallen tussen al die andere sites op het Internet! Daarom nemen we de inhoud en tekst onder de loep voor een basis search engine optimalisation (SEO). Hierdoor is de kans groter dat je website hoger scoort in de zoekresultaten van Google.

MOBIELVRIENDELIJK

Dankzij het responsive design, past je website zich automatisch aan aan de grootte of breedte van het scherm. Of je nu met een tablet, een smartphone of een laptop surft!

SOCIAL MEDIA

We integreren je sociale mediakanalen op je website. Zo genereer je nog meer volgers en likes! Heb je wat hulp nodig bij het beheren van je social media? Ook daarmee helpen we je graag verder!

Please reload

Schermafbeelding 2018-11-04 om 18.13.21.

EEN WEBSITE

VANAF €350

 

Je kan kiezen uit een One Pager of een Full Website. Een One Pager is een gepersonaliseerde landingspagina, ideaal voor bvb. het registreren van gasten voor je huwelijk of event (RSVP). Je betaalt éénmalig 350 euro. Dit bedrag is inclusief een Basic abonnement voor 1 jaar. Een Full Website is een website met meerdere pagina's, die heb je al vanaf 490 euro.

ONE PAGER

€ 350 excl  BTW

FULL WEBSITE

Vanaf € 490 excl  BTW

 

Voor het onderhoud en up-to-date houden van je Full Website kan je kiezen uit een Basic of Premium abonnement. Wil je liever volledig zelf je website beheren maar af en toe wat hulp kunnen vragen? Dan is het Basic abonnement iets voor jou. Wil je graag tijd en moeite besparen, dan kies je best voor een Premium abonnement en wij zorgen voor alles!

BASIC

€ 14,5/mnd* excl  BTW

  • Pas zelf alle inhoud aan wanneer je wil

  • Ondersteuning per mail of telefoon

  • Hosting en .be domeinnaam

  • 3 GB opslagruimte

PREMIUM

€ 29,50/mnd** excl  BTW

  • Pas zelf alle inhoud aan wanneer je wil of;

  • Stuur ons gewoon je bestanden door en wij plaatsen ze online!

  • Ondersteuning per mail of telefoon

  • Krijg maandelijks een overzicht van het aantal bezoekers

  • Hosting en .be domeinnaam

  • 3 GB opslagruimte

*Jaarlijkse facturatie. Abonnement is jaarlijks opzegbaar en wordt stilzwijgend verlengd. Je kan op eender welk moment upgraden naar Premium. 

**Maandelijkse facturatie. Na de eerste drie maanden is het mogelijk om je abonnement te downgraden naar Basic.

 

Visje uitgooien? Stuur ons vrijblijvend een bericht en we nemen snel contact met je op!

PMS 2758_edited2.png
stempel groot.png
Afbeelding1.png
WITTEKOP_LOGO_V006.png
logog kapel kopie.png

Je bericht is verzonden!